« terug naar vorige pagina

Praktijkovername

Beste patienten,

Met veel plezier neem ik vanaf 1 januari 2021 de praktijk van uw huisarts dokter Broekhuizen over.
Ik word uw nieuwe huisarts.

Wie ben ik

Ik ben Daniëlle Grootfaam, huisarts opgeleid in Amsterdam en al jaren werkzaam als waarnemend huisarts in en om Amsterdam. Ik ben een allround huisarts en ik geloof in een persoonlijke benadering en zorg op maat, waarbij toegankelijkheid en een vertrouwensband cruciaal zijn. Er verandert veel in de zorg waarbij er meer een beroep wordt gedaan op de eigen verantwoordelijkheid. Ik sta u hier graag in bij en zoek samen met u naar een passend antwoord voor uw zorgvraag.

Voor u als patiënt verandert er weinig. U wordt op het spreekuur gezien door de huisarts, waarbij ik streef naar continuïteit van zorg. Ik ben daarom aanwezig van maandag tot en met vrijdag.

Samen met Anita, Carola en Kiki vorm ik het dagelijkse vaste team van Huisarts Ilpendam. Wel gaat u een  nieuw gezicht zien, per 1 januari zal Sanne van Stolk, als ervaren POH-GGZ, ons team versterken. 

Daarnaast willen we onze zorg uitbreiden. Per 1 juni starten we met een avondspreekuur op de dinsdagavond.  De bereikbaarheid van de praktijk wordt uitgebreid, we zijn nu in de middag bereikbaar tot 15.30 uur (op de donderdag tot 12.30 uur). Er is een nieuwe website zodat u online herhaalrecepten kunt bestellen en nu ook zelf afspraken voor het spreekuur kunt maken. Uiterlijk 1 juli kunt u zich aanmelden en uw dossier online inzien.

Natuurlijk blijft het mogelijk deze zaken telefonisch met de assistente te regelen. Ook blijven we samenwerken met de praktijk van dokter Tedjoe voor waarnemingen bij afwezigheid. 

Tot in de praktijk!

Daniëlle Grootfaam