« terug naar vorige pagina

Apotheek

Uitdeelpost Ilpendam

De uitdeelpost is dagelijks geopend van 16.00 uur – 17.00 uur. U dient uw medicatie binnen 7 dagen op te halen. Niet opgehaalde medicatie gaat retour naar de apotheek in Volendam.

U kunt alleen ophalen tijdens de openingstijden van de uitdeelpost (zie boven) of na een consult bij een van de artsen (op elk ander moment).

Acdapha Apotheek Volendam

Wij werken nauw samen met de Acdapha Apotheek Volendam. Uiteraard staat het u vrij om zelf een apotheek te kiezen. Wij kunnen uw recepten aan alle apotheken in de omgeving doorgeven. 

Pilservice

Via de Acdapha Apotheek Volendam kunt u uw anticonceptiemedicatie aanvragen met 1 klik. Ontvang een reminder als u dat wilt. Dit is ook beschikbaar op uw iPhone! Informeer bij de apotheek naar de mogelijkheden.

Vragen over medicijnnota’s

Met vragen over uw medicijnnota kunt u altijd bij uw apotheek terecht. 

24-uurs afhaalkluis

Het is met de afhaalkluis mogelijk 7 dagen per week, 24 uur per dag snel en makkelijk bestelde medicijnen op te halen. Met een SMS wordt een code verzonden naar uw 06-nummer. Met deze persoonlijke code is het mogelijk de bestelde medicatie uit de kluis te halen.

U kunt zich aanmelden voor de afhaalkluis via het contactformulier. Geef in het onderwerp aan dat u zich aanmeldt voor onze afhaalkluis en vermeld uw 06 nummer. Voor instructie: klik hier.

U vindt onze afhaalkluis op onderstaande adres:

Acdapha Apotheek Volendam
Herculeslaan 1
1131 MR Volendam
Tel: 0299  36 34 80
Fax: 0299  36 92 74

Website: https://www.apotheekvolendam.nl/
Email: info@apotheekvolendam.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8:30 tot 17:30 uur

Vaste dagen waarop de apotheek niet geopend is, zijn: Nieuwjaarsdag, Koningsdag, 2e Paasdag, 2e Pinksterdag, 1e Kerstdag, 2e Kerstdag en Hemelvaartsdag.

Dienstapotheek

Voor spoedgevallen buiten de openingsuren kunt u naar de Regionale Spoedapotheek. ’s Avonds, ’s nachts en in het weekend bereikbaar.

24-uurs apotheek Waterland
Deze is gelegen in de centrale hal van het Dijklander Ziekenhuis
Waterlandlaan 250
1441 RN Purmerend
Tel: 0299 – 45 79 00

Neem wel uw verzekeringspas en een geldig identiteitsbewijs mee, anders moet u contant betalen voor het spoedrecept!