Assistenten

 
 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Bij de assistentes kunt u naast het maken van een afspraak terecht voor o.a. injecties, wondverzorging, het maken van uitstrijkjes in het kader van bevolkingsonderzoek, het aanstippen van wratten met stikstof en het uitspuiten van oren. Indien u denkt dat u een blaasontsteking heeft, kan zij de urine onderzoeken.

 
Anita Zanstra
 
 

Assistente: Anita Zandstra

Assistente Anita Zandstra geeft onder supervisie van de huisartsen reizigersadviezen en bestelt voor u de benodigde medicatie/ vaccins. Daarnaast onderhoudt zij als praktijkmanager de contacten met verzekeraars en apothekers, en draagt zij zorg voor het archief en de administratie.

Kiki Schut
 
 

Assistente: Kiki Schut

Kiki Schut houdt op maandag spreekuur voor injecties, hechtingen verwijderen, oren uitspuiten etc. Op maandagmorgen kunt u een afspraak met haar maken voor bloedafname.

 

Bloedafname & ECG’s

In de praktijk kunnen bloed en kweekjes worden afgenomen: deze worden dagelijks rond 13.00 opgehaald door ons laboratorium.

Tevens kunnen ECG’s (hartfimpjes), Holter registraties (een kastje dat u mee naar huis neemt bij hartritmestoornissen), 24-uurs bloeddrukmetingen en Doppler echo's verricht worden